ILLUSTREREN

Nieuw merk

Kombucha is een tot leven gewekte thee uit het oude China, die gold als geneeskrachtig elixer. Het werd gedronken door de troepen van Djenghis Khan en vond via de zijderoute zijn weg naar Europa. Het brouwproces is niet minder magisch: door middel van fermentatie zet een symbiotische cultuur (SCOBY) suiker om in aminozuren, probiotica, actieve enzymen en vitamines. Als kombucha niet verhit of gepasteuriseerd wordt blijven alle voedingsstoffen en gezonde eigenschappen behouden.

K-lixer wil als nieuw merk het al oude product kombucha op de markt gaan zetten. De doelgroep waar zij zich op richten zijn jong volwassenen van 18 t/m 30 die vooral willen genieten van het leven. Zij willen alles eruit halen wat er in zit; veel beweging, goede voeding en CO2 neutraal bestaan. Vandaar dat K-lixer besloten heeft om te gaan voor een biologische, niet gepasteuriseerde kombucha met een smaakje (alcohol < 0,5% en heel laag suikergehalte) in een een kartonnen ‘melkverpakking’ (Tetra Pak). De enigszins prikkelende en verfrissende kombucha van K-lixer zal in 50 cl verpakkingen verkocht worden voor € 2,38 bij gewone supermarkten (b.v. Jumbo), biologische supermarkten (b.v. Ekoplaza) en natuurvoedingswinkelwinkels (b.v. Organic).

  • verpakking ontwerpen

    voor product K- lixer (kombucha drank )

  • DE MERK-/KERNWAARDE

    Vitaliteit (K-lixer staat voor gezondheid, genieten en een swingend leven). Oorspronkelijkheid (echtheid, eigenaardigheden en roots/herkomst zijn belangrijk). Vrijheid (het merk heeft veel met innovatie en creativiteit maar ook met een hip en ruimdenkend bestaan).

  • Category

    verpaking ontwerpern